Farfalle cu " petale" de salam picant

de vero_closca in Farfalle, 26 Mai 2010 | 6350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste farfalle
  • 300g salam uscat si picant( eu am folosit salam banatean)
  • 1 ardei
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 cutie rosii bucati in bulion
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu " petale" de salam picant:

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.

Salamul se taie felii si se prajeste pe ambele parti,rezultand niste cosulete pe care apoi le tai in doua,ca niste petale. Ardeiul se taie julien si se caleste in ulei,apoi se adauga usturoiul tocat ,apoi rosiile. Se condimenteaza cu sare,piper si cimbru si se lasa sa scada putin. La final se adaga salamul si pastele. Se amesteca si se servesc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu " petale" de salam picant" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu fructe de mare